André Vos

André Vos is als interim manager en als adviseur gewend fundamentele vernieuwingen in industriële en logistieke organisaties door te voeren. Ook heeft hij leiding gegeven aan softwarebedrijven en adviesbureaus en aldaar vernieuwingen bewerkstelligd.

 

Strategisch denker en een generalist, die goed met mensen en tegenstand kan omgaan. Zijn stijl van leidinggeven kan het best als dienend leiderschap worden omschreven. André is pragmatisch ingesteld en hanteert in zijn werk een mix van planmatig en intuïtief werken.AV
 
Leidinggevende ervaring deed hij op bij multinationals als Philips, Mercedes Benz / Daimler Benz en Volvo Truck & Bus BV, daarna bij TNO en IPL Consultants BV. Hij beheerst meerdere facetten van de bedrijfsvoering: marketing, verkoop, operatie, informatisering, bedrijfsbureau, administratie, logistiek, R&D en inkoop.
 
Hij blijft denken vanuit het belang van de klant en is zeer stressbestendig. Kan op uiteenlopende niveaus communiceren: stakeholders, investeerders, management en medewerkers, ook als die vanuit verschillende culturen afkomstig zijn. De laatste jaren heeft André een belangrijk deel van zijn tijd als interim directeur gewerkt voor Oost Europese vestigingen van Nederlandse bedrijven.
 
André is ook te vinden op LinkedIn.